Nordlys Massage® CoachingEn sessionPrislisteLidt om mig

 


Klassisk Nordlys Massage

Har du brug for at sætte fokus på et bestemt emne eller kropsområde, anbefaler jeg denne massage. Den Klassiske Nordlys Massage har som formål at give dig velvære, styrke dit helbred, vække dine ressourcer og øge din livskvalitet.

Sessionen indledes med en samtale, som skal afdække evt. problemer og dine ønsker til resultatet af sessionen. Samtalen bliver omdrejningspunkt for den efterfølgende massage. Du bestemmer hvilke temaer / problematikker der tages op. Vi benytter samtaleterapi eller coachingmetoder efter behov.

Massagen kan være en helkropsmassage, med lige stor vægt på alle kropsdele, eller koncentrere sig om specifikke kropspsykogiske temaer, som er dukket op under samtalen.

I forbindelse med massagen kan inddrages diverse kropsterapeutiske teknikker – f.eks. Polaritetsterapi eller Psykiske Strømme fra de kinesiske helbredelsessystemer, hvis der er særlig behov for at skabe balance i kroppens energisystem.

Klassisk Nordlys Massage kan gives som enkeltstående sessioner og/eller strukturerede sessionsserier for klienter, som ønsker at arbejde dybere med deres selvudvikling. Kontakt mig for nærmere oplysning.

 

Graviditetsmassage
Fødsel med doula
Spædbørnsmassage
Møllehavevej 12, 3200 Ramløse Tlf: 29 70 17 84 hannah@lindring.net